Skip to content Skip to footer

Al centre d’osteopatia i fisioteràpia Tot a Lloc, oferim classes d’exercici terapèutic.

S’ofereixen activitats d’exercici terapèutic en grups reduïts.
Les classes es fan a la Sala Polivalent del carrer Lepant, 339.

Per informació addicional i reserves pots visitar-nos a Cartagena, 314
o contactar amb nosaltres als telèfons de contacte 936116501, per whatsapp al 61045570

Quan parlem d'exercici terapèutic

Molts de nosaltres portem un estil de vida sedentari, i moltes vegades aquest és el origen de les nostres dolències. 

Per això hem començat a oferir classes d’exercici terapèutic, en les que els monitors estan pendents de que podeu fer els exercicis, donant alternatives de més o menys intensitat per tal que cadascú faci la classe d’acord amb les necessitats pròpies.

Els grups son reduïts per assegurar que podeu tenir l’atenció necessària per corregir si és necessari el moviment.

Les activitats que oferim son:

Pilates:

El Pilates és una forma d’exercici físic que s’enfoca a enfortir la musculatura central (core), millorar la postura i augmentar la flexibilitat i l’equilibri. Va ser desenvolupat per Joseph Pilates a principis del segle XX i s’ha convertit en una forma popular d’exercici a tot el món.

El Pilates es basa en una sèrie de moviments suaus i controlats que treballen en conjunt amb la respiració i la concentració. S’utilitza per a millorar la força muscular, la flexibilitat, la postura, l’equilibri i la coordinació, així com per a ajudar a prevenir lesions i millorar la salut en general.

Dijous 17:30

Dimarts 9:30

Divendres 9:15

 

Ioga:

El ioga és una pràctica mil·lenària originària de l’Índia que s’ha convertit en una forma popular d’exercici i benestar a tot el món. Es basa en una combinació de postures corporals, respiració conscient i meditació que busquen ajudar els practicants a aconseguir un estat d’equilibri i harmonia físic, mental i emocional.

El ioga es creu que té més de 5,000 anys d’antiguitat i es remunta a l’època vèdica a l’Índia antiga. En els seus inicis, el ioga era vist com una manera de preparar-se per a la meditació i la contemplació espiritual, però amb el temps s’ha desenvolupat en una pràctica més àmplia que abasta una varietat d’enfocaments i estils.

Avui dia, el ioga s’ha convertit en una forma popular d’exercici a tot el món, i s’utilitza per a millorar la salut física, mental i emocional, així com per a reduir l’estrès i ajudar a aconseguir una major sensació de benestar i equilibri en la vida diària.

Dimecres 18:00

Properament tindrem també Hipopressius i Sol pelvià.