Skip to content Skip to footer
Tot a lloc

Tot a Lloc. Escola de teràpies Manuals

L’origen d’aquesta escola es remunta a 1976 quan es va fundar l’escola Amacvi “Amor Actio Vita” una de les primeres escoles professionals de teràpies manuals a Barcelona.

L’equip d’Amacvi va formar a gran nombre de terapeutes manuals, en categories com quiromassatge, massatge esportiu, osteopatia, etc.. L’escola va tenir diverses ubicacions, sent des de 2001 en Rda. Universitat 12.

L’any 2015 Rosa Forcadell passa el testimoni a Jordi Linde qui havent estat més de deu anys a l’escola com a formador, continua l’activitat sota la marca LINDE FORMACIÓN.

L’octubre de 2019 l’escola canvia d’ubicació a l’actual al Carrer Cartagena, 314 de Barcelona, al centre de teràpies Tot a Lloc i a causa de la pandèmia del COVID19 s’atura l’activitat, que reprenem el juny de 2022 sota la marca Tot a Lloc, Escola de Teràpies Manuals, estrenant la “SALA POLIVALENT”. Esperem continuar formant i acompanyant terapeutes durant molts anys més.

Experiencia i professionalitat

Professors amb experiència docent i professional en les diferents tècniques

Amb gran capacitat per a explicar conceptes de tractament difícils en termes fàcils d’entendre, així com per a ensenyar de manera experta les tècniques de teràpia manual necessàries.

Quiromassatge
Quiromassatge Avançat
Massatge Esportiu
Drenatge limfàtic Manual
Reflexologia Podal

Formació, tractaments i exercici terapèutic

Els nostres altres serveis