Skip to content Skip to footer
Qui som?

Sobre Tot a Lloc

Tot a Lloc és un Centre d’Osteopatia i Fisioteràpia a Barcelona.

Ens trobem al carrer Cartagena, al costat de l’antic Hospital de Sant Pau.

La nostra missió és ajudar a les persones a recuperar-se i, en el possible, millorar la qualitat de vida dels nostres clients.

T'oferim

Teràpies d’una hora de tractament.
Osteopatia (estructural, visceral, craneo-sacral). Fisioteràpia. Punció Seca. Quiromassatge. Reflexologia.
Drenatge Limfàtic Manual. Kinesio Tapping. Acupuntura.

Osteopatia

L’osteopatia es basa en els següents conceptes:

  • L’organisme és una unitat.
  • L’estructura i la funció del cos estan intrínsecament relacionades.
  • Els nervis i els líquids arterial, venós, limfàtic i cefalorraquidi estan directament connectats.
  • L’organisme compta amb mecanismes d’autoregulació i capacitat intrínseca de reparació.

L’objectiu de l’osteòpata és el de restaurar la mobilitat dels diferents teixits i òrgans. Aquesta disciplina es recolza en les lleis fisiològiques, neurològiques i biomecàniques, que uneixen el cos en la seva entitat anatòmica, per a normalitzar els processos d’autoregulació i autodefensa del cos.

Fisioteràpia

La fisioteràpia és una ciència de la salut basada en l’evidència científica. Les teràpies realitzades al nostre centre són personalitzades i s’enfoquen en la valoració, tractament, rehabilitació i readaptació de lesions i malalties amb l’objectiu de recuperar la funcionalitat del cos.

Els fisioterapeutes són titulats universitaris que treballen amb una gran varietat de pacients, incloent-hi atletes professionals, persones grans o nens, persones amb discapacitats o que han sofert lesions o malalties.

Mitjançant tècniques manuals, exercicis físics específics i altres tècniques, el seu objectiu és el d’ajudar a reduir el dolor, millorar la mobilitat, prevenir futures lesions i, en general, millorar la qualitat de vida dels nostres pacients.

Quiromassatge

El quiromassatge terapèutic manual, és un conjunt de tècniques de massatge amb el qual es treballen els teixits musculars, tendons, lligaments i nervis.

El seu objectiu és reduir el dolor, tractar la musculatura, millorar la circulació sanguínia, reduir l’edema i restaurar la mobilitat articular. Té un efecte calmant, pel que ajuda a reduir l’ansietat i els símptomes d’estrès.

Entre les seves moltes indicacions figuren: Alleujar dolors musculars i trastorns de teixits tous com a contractures, trencaments de fibres, esquinços, ciàtiques, torticolis i un llarg etcètera..

Reflexologia podal

La reflexologia podal es basa en la teoria dels microsistemes. 

El cos està representat als peus i l’estimulació de punts reflexos al peu, pot millorar la salut en general i alleujar el dolor i la tensió.

La reflexologia podal s’utilitza per a equilibrar una àmplia varietat de trastorns, incloent-hi mal de cap, dolors de cos, estrès, ansietat, insomni, fatiga, estrenyiment, problemes digestius i altres problemes de salut. 

També existeixen protocols per a ajudar millorar el rendiment físic en esportistes.

Drenatge limfàtic

El drenatge limfàtic és una tècnica manual utilitzada per a evacuar els líquids excedents, les deixalles metabòliques i toxines a través les vies limfàtiques.

La tècnica implica la realització de suaus pressions per a no col·lapsar els vasos limfàtics. Els moviments, són executats i adreçats cap a les cadenes ganglionars, amb l’objectiu d’estimular la circulació i millorar el flux limfàtic.

S’utilitza, entre altres coses, en trastorns limfàtics, inflamació, limfoedema, mastectomia, edema post traumàtic, algodistròfies simpàtic reflexes o infiltracions cel·lulítiques. A més alleuja el dolor i el cansament associat a retenció de líquids.

Kinesio Tapping

L’embenatge neuromuscular es realitza mitjançant l’aplicació d’un embenatge elàstic, que sentit longitudinal, aconsegueix aproximadament un 130% i en sentit transversal és inelàstic. Es pot mullar i les tires conserven les seves propietats fins a quatre dies.

Aquest tipus d’embenatge està especialment dissenyat per a exercir una pressió precisa i controlada sobre els músculs i les articulacions. L’embenatge s’aplica amb una tècnica específica per a cada aplicació terapèutica, com pot ser tècnica muscular, de tendó, lligament, fascial, d’augment d’espai, correcció articular, correcció mecànica, limfàtica i tècnica segmental per a actuar sobre òrgans, segments espinals o dermatomes. Durant tota la col·locació de l’embenatge, es busca millorar la forma en què els músculs es contreuen i relaxen, alleujar el dolor i millorar la funció en àrees afectades per lesions, malalties musculars o trastorns neurològics.

L’embenatge neuromuscular s’utilitza comunament per a tractar lesions esportives, dolor d’esquena, dolor de coll, dolor d’espatlla, i altres lesions musculoesquelètiques. També s’ha demostrat que és efectiu per a millorar la postura, millorar la mobilitat i prevenir lesions futures.

Acupuntura

L’acupuntura és una tècnica mil·lenària que forma part de la medicina tradicional xinesa. La medicina tradicional Xinesa (MTC), considera el cos com a part integrant de la naturalesa i està subjecte a les seves mateixes lleis. Tracta les malalties o desequilibris segons l’estudi profund de la naturalesa, dels elements, de les seves qualitats i del poder d’autoregulació i regeneració del cos. 

L’acupuntura es basa en la inserció d’agulles en punts específics del cos. Aquests punts, tenen una acció local o distal, estan situats en canals d’energia anomenats meridians. La tonificació o dispersió correcta d’aquests punts ajuda a equilibrar el flux d’energia en el cos i alleujar una àmplia varietat de trastorns físics, incloent-hi dolor agut i crònic, inflamacions, problemes respiratoris, digestius, uro-ginecològics i emocionals, com pot ser l’estrès, l’ansietat, el insomni i una gran varietat de desequilibris. 

En el nostre centre, utilitzem tècniques clàssiques d’acupuntura i moxibustió, i mètodes més actuals com els utilitzats pel doctor Tan, acupuntura Tung, Distal i acupuntura Zonal. Aquests mètodes s’utilitzen per a aconseguir un equilibri global del cos, tractament del dolor, i desequilibris interns, sempre des de la visió de la MTC.

Aquest conjunt de tècniques, no substitueixen cap tractament mèdic prescrit. En cas que el facultatiu consideri que està contraindicat el seu ús, no s’aplicarà aquest mètode.

Teràpies amb TECAR de 2ª generació

La TECARTERAPIA o DIATÈRMIA és una  tècnica estimula l’energia de l’interior dels teixits biològics, activant els processos naturals regeneratius i antiinflamatoris.

La característica fonamental d’aquests corrents és que tenen la particularitat de traspassar els teixits generant calor tant en profunditat com en superfície. Aquest estat d’augment de la temperatura local i mantinguda durant el temps que desitgem que persegueix accelerar els processos de recuperació cel·lular, és el que diferencia precisament a aquesta mena de calor endotèrmica dels que es produeixen només en la superfície (compreses calentes, cera, parafina, etc).

La tecarterapia és un mètode no quirúrgic i no invasiu, que s’han utilitzat principalment en el camp de la fisioteràpia, en tractaments de rehabilitació i recuperació de patologies, tant en estat crònic com agut.

La unitat que utilitzem a Tot a Lloc és una CAPENERGY C200. La seva tecnologia de 2a generació permet treballar a diferents profunditats en contemplar freqüències diferents, així mateix permet també realitzar tractaments col·locant plaques fixes per tal què facin el seu procés. Addicionalment, en disposar de 2 canals permet tractar capacitiu i resistiu al mateix temps, o bé posar en drenatge automàtic i tractament manual, la qual cosa duplica l’eficiència d’una sessió de un temps donat.

Actualment Capenergy compta amb 36 indicacions clíniques certificades.

Punció seca

La punció seca és una tècnica específica de la fisioteràpia. És un mètode invasiu que utilitza agulles especialment dissenyades per al seu ús. El fisioterapeuta utilitza aquesta tècnica per a tractar punts gallet i així intentar millorar la síndrome de dolor miofascial i lesions musculo-esquelètiques.

Readaptació funcional i esportiva

Es tracta de una part de la fisioteràpia s’especialitza a ajudar les persones a recuperar-se de lesions o condicions mèdiques que afectin la seva capacitat per a realitzar activitats quotidianes o esportives.

Se centren en l’avaluació, el tractament i la prevenció de lesions i condicions mèdiques, i utilitzen una varietat de tècniques i enfocaments per a ajudar els pacients a aconseguir el seu màxim potencial.

La millor referencia...

els nostres clients

Excelente
A base de 40 evaluaciones
Rosa
Rosa
29/05/2022
Maria Antonia Molgó
Maria Antonia Molgó
27/04/2022
Rosa Ballbe
Rosa Ballbe
10/03/2022
Sara Fructuoso
Sara Fructuoso
22/01/2022
Servei molt amable. Estàs allà més d'una hora i et fan una revisió molt complerta. Tornaré segur. La fisioterapeuta que em va atendre va ser molt professional i em va oferir un tracte inmillorable.
Sílvia Domínguez Pérez
Sílvia Domínguez Pérez
07/01/2022
Roger Ribera
Roger Ribera
31/10/2021
Toni Prieto
Toni Prieto
08/09/2021
Toni Garcia
Toni Garcia
12/06/2021
Muy buenos profesionales.
Cristina
Cristina
09/06/2021
Eduard Carol Pérez
Eduard Carol Pérez
29/04/2021
Vaig rebre una sessió de Osteopatía com a regal de la meva dona i la veritat és que em va anar molt bé. Necessitava una possada a punt. Tracte molt agradable. Ho recomano sens dubte.